Kihlajaiskakkua.

sunnuntai, joulukuuta 29, 2013


Yhtä parhaimmista ystävistäni kosittiin. Sen lisäksi että sain olla järjestämässä yllätyskosintaa (josta kuva perässä). Päätin jo etukäteen, että pariskunnalle leivotaan myös kakku.
Kakussa on 4 munan sokerikakkupohja joka on leikattu muotoonsa.

Kokeilin kakkuun täytettä hatusta, joka osoittautuikin oikein suuhun sopivaksi.

200g kotimaisia vadelmia
2dl vispikermaa vaahdotettuna
1 levy Pandan valkoista suklaata sulatettuna
2/3 purkillista Valion maustettu vanilijarahka
tomusokeria makeutukseen

1. Vatkaa kerma.
2. Vatkaa rahka joukkoon.
3. Vatkaa/sekoita valkosuklaa sekaan.
4. Sekoita vadelmat joukkoon.
5. Lisää tarvittaessa tomusokeria makeutta tuomaan.

Täyte muuttuu jämäkäksi, koska valkosuklaa jämäköittää sen. Liivatetta ei tarvitse. Valkosuklaa on näppärä sulattaa mikrossa lautasella. Mikro puoliteholle ja 30sec kerrallaan ja sekoitus. Muista pitää työvälineet kuivina. Suklaan kannattaa antaa jäähtyä hieman ennen massaan sekoittamista. Itse aloitin työskentelyn suklaan sulattamisella.

Pursotin Flora Vispillä, joka on mielestäni pursotuksen ykkönen. Sitä jämäköitin maitorahkalla ja maustoin tomusokerilla ja jauhetulla vanilijalla, sekä värjäsin pastavärillä. Ruusupursotuksesta sai nätin suljetulla tähtityllalla (Kitchen Craft).

Loppuun vielä ihana tunnelmakuva.

Onnea Kati&Binja! ( <3 Tuleva Bridesmaid)


You Might Also Like

0 kommenttia

Popular Posts

Like us on Facebook

Instagram

https://www.instagram.com/hannarouv/